PŘÍPRAVKA

Turnaje ve Štěnovicích

Dobrý den,

tak nám přišlo rozlosování na druhé kolo halového turnaje ve Štěnovicích:
 
Mladší přípravka odehraje druhé kolo v sobotu 6.1.2018 opět v odpolední skupině. To znamená sraz v hale ZŠ ve Štěnovicích ve 13:30 hodin.
Starší přípravka odehraje druhé kolo v sobotu 20.1.2018 v ranní skupině. To znamená sraz v hale ZŠ ve Štěnovicích v 7:30 hodin.
 
Třetí kolo se bude opět losovat a včas se dozvíme kdy budeme hrát. S sebou opět stejné věci jako v prvním kole: sálové boty, pití, svačinu, tepláky a mikinu. Většina z Vás tam již byla, tak víte jak to celé probíhá.
Dále informace k tréninkům. Během zimního období budeme chodit trénovat 2x týdně. V úterý na hřiště s umělou trávou v Brojově ulici na Slovanech, hřiště je hned vedle 20. základní školy Plzeň. Zde začínáme první trénink 16.1.2018 od 17:00!! Poté budeme chodit ve čtvrtek trénovat do tělocvičny v Hradišti. Je to kousek od Plzeň-Slovany. Když přijede do Hradiště od Plzně tak hned po levé ruce dole u řeky se nachází tělocvična. Na přesný datum kdy budeme začínat ještě čekám, ovšem s největší pravděpodobností to bude hned 18.1.2018 od 16:00. Ovšem tohle ještě potvrdím, až to bude naprosto 100%.
Trénovat na hřišti v Brojově ulici budeme minimálně do 27.2.2018. Dále se to bude odvíjet podle počasí a možností.
Chtěli bychom Vám do Nového roku popřát mnoho úspěchů, hodně štěstí a zdraví. Těšíme se na další spolupráci. Zároveň bychom Vám chtěli poděkovat za uplynulý rok 2017 a Vaši veškerou spolupráci. Děkujeme!
S pozdravem,
Černý Jakub, Čapský Jakub, Gruncl Jakub

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Warning: Undefined array key 0 in /data/web/virtuals/151824/virtual/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 1025