MUŽI

SK Smíchov Plzeň – TJ Sokol Malesice 1:2 (1:0)

Smíchov od začátku září neprohrál, Malesice o stejné dlouho trvající sérii přišly minulé kolo v zápase s Dlouhým Újezdem. Právě tyto dva týmy svedlo proti sobě 13. kolo 1.A třídy. Domácí dlouho vedli, nakonec se však z vítězství radují hosté.Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se po 12 minutách dostali domácí fotbalisté. Přesně se trefil Dominik Titlbach. Jinak se hrál v prvním poločase vyrovnaný fotbal s minimem vyložených šancí. Za zmínku stojí možná jen hlavička malesického stopera Václavíka. S tou ale větší problémy Čapský neměl.

Chvíli po začátku druhé půle nebezpečně odcentroval hostující Šmídl, hlavička Václavíka mířila mimo bránu. Po chvíli se do šance hrnul domácí Přibáň, včasným návratem ho ale do zakončení nepustil Ondřej Žitek.

Zhruba čtvrt hodiny před koncem nadvakrát z hranice vápna střílel kapitán Malesic Milan Legát. První pokus zblokoval obránce, druhá střela skončila v zámezí. V 80. minutě se podařilo Malesicím srovnat. Kousek za vápnem napřáhl Matěj Maur. Jeho střela zapadla za záda Čapského a v táboře Malesic propukla obrovská radost. A mohlo být ještě veseleji. Přihrávku před bránu zkoušel gólově zužitkovat Gita. Střelu ve skluzu ale obránce dokázal zblokovat na roh.

Do konce zápasu už zbývalo několik sekund když Matěj Maur odentroval a Jiří Svodoboda z voleje propálil brankáře a otočil skóre zápasu na 2:1 pro Malesice. Hned po rozhraní rozhdoci ukončil zápas, a Malesice si tak odváží ze Smíchova všechny body.

Ohlasy k zápasu

SK Smíchov Plzeň

Jiří Sulek, trenérPrvní poločas jsme zvládli dobře, pokračovali jsme v dobrém výkonu z předešlých zápasů – bohužel 2-3 šance jsme neproměnili a skončila v síti pouze jediná střela po individuální akci Dominika Titlbacha . Posledních 5 minut první půle jsme polevili a poločas pouze dohráli. Bohužel v druhé půli jsme už byli pouze sparingpartner a Malesice nás mačkaly a na konec i se štěstím po 2 krásných střelách otočili výsledek . Přesto si myslím, že jsme si prohrát nezasloužili, ale blahopřeji soupeři.

TJ Sokol Malesice

Milan Legát, kapitánDomácí vstoupili do zápasu určitě lépe než my, po zásluze šli do vedení 1:0 a myslím si, že obzvláště v prvnich 25-30 minutách byly lepším týmem na hřišti. Nám se potom, jeste během prvního poločasu po předkupní řad podařilo tu hru vyrovnat a do druhého poločasu jsme vstoupili s o hodně lepším výkonem a nasazením a podařilo se nám domácí zamáčknout. Ve druhém poločase jsme byli na hřišti tím dominantnějším týmem. Ke konci se nám tedy podařilo nejdříve srovnat deset minut před koncem, kdy Matěj Maur pěknou střelou zpoza vápna dával na 1:1 a potom ve druhé minutě nastavení Jirka Svoboda pěkně zakončil po centru Matěje Maura od lajny. A to bylo vlastně v posledních pár sekundách zápasu, takže jsme to nakonec trochu se štěstím otočili na 2:1, ikdyž ten výkon ve druhém poločase byl opravdu dobrý a ten obrat jsme si zasloužili.

Autor: Michal Kořenek

zdroj: SK Smíchov Plzeň – TJ Sokol Malesice, 13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023 | fotbalunas.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Warning: Undefined array key 0 in /data/web/virtuals/151824/virtual/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924