MUŽI

SK Smíchov Plzeň – TJ Sušice 5.0 (3:0)

9. J. Černý , 16. M. Fujan , 25. P. Karlíček , 68. T. Knapp , 71. T. Knapp 30

Smíchovu se daří. To je fakt. Ale že Sušici nadělí na cestu domů bůra asi čekal málo kdo. Plzeňský tým svého soupeře jasně přehrál a slaví zaslouženou výhru.Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To, kterým směrem se bude zápas ubírat napověděla už 9. minuta. Skóre otevřel  kapitán domácích Jakub Černý, chvíli po něm skóre navýšil Miloslav Fujan, ve 25. minutě to bylo gólu Pavla Karlíčka už 3:0. Smíchovským se dařilo vše, na co sáhli. Naštěstí pro Sušici ale další gól už v první půli nepřidali.

Ve druhém poločasu pokračovali domácí v nastoleném tempu a stále byli lepší ve všech herních činostech než jejich nedělní soupeř. Góly ale dlouho nepřícházely. Až čtyřminutovka mezi 68. a 71. minuto, kdy se ozval také Tomáš Knapp. Útočník Smíchova přidal v tomto časovém úseku dva góly, kterými uzemnil jakékoliv naděje hostů na zdramatizování výsledku.

Ohlasy k zápasu

SK Smíchov Plzeň

Jakub Čapský, brankářProti Sušici jsme předvedli dobrý, komplexní výkon. Zodpovědný v defenzivě a aktivní v ofenzivě. Na obranné polovině jsme soupeře nepustili téměř do žádných příležitostí. Na útočné polovině jsme se naopak dostávali do velkého množství šancí, ze kterých jsme vstřelili pět branek. Pro nás je velká motivace takový výkon zopakovat i v následujícím trojboji o čelo tabulky s Kolovčí, Žákavou a Křimicemi.

TJ Sušice

Patrik Hubáček, hráčV neděli jsme na Smíchově utrpěli tvrdý direkt, kdy nás soupeř potrestal z každé nabídnuté šance a zaslouženě zvítězil. Naše chování v obranné činnosti celého týmu byla katastrofa. Musím však ocenit Smíchov za předváděnou hru. Snaží se rozehrávat každou situaci, balony nenakopává a když už, tak cíleně. Do šancí jdou ve velkém počtu. Prostě komplexně výborný herní výkon. Gratulace k zaslouženému vítězství. My se musíme zkoncentrovat na domácí zápas se Žákavou a poté na poslední dva zápasy podzimu.

Autor: Michal Kořenek

zdroj: SK Smíchov Plzeň – TJ Sušice, 12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024 | fotbalunas.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Warning: Undefined array key 0 in /data/web/virtuals/151824/virtual/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 1025