MUŽI

SK SMÍCHOV PLZEŇ – Sokol Malesice 1:0 – Report z utkání

Smíchov Plzeň–Malesice 1:0 (1:0)

Branky: 28. Mičan

Sestava Smíchova:

Bešta – Černý, Sládek, Krejčí (K), Konopík (66. Tobrman) – Kroc, Rout (78. Hranáč), Krčál, Fajfrlík (33. Gruncl) – Přibáň, Mičan (66. Kuráž)

Smíchov minulý týden prohrál ve Všerubech 2:4 a přišel tak možnost navýšit náskok na čele před Slovanem, který zaváhal v Malesicích. Šanci napravit zaváhání měl právě proti Malesicím, které se v posledních zápasech střelecky trápily.

Domácí byli od úvodu lepším týmem, ale do šancí se příliš nedostávali. První varování pro hosty přišlo až v 19. minutě, kdy po obléhání vápna dostal trochu víc času na střelu Kroc, který ale nezamířil přesně. V 28. minutě se po nenápadné akci dostal do střelecké pozice na levé straně Konopík, který chytře pálil na zadní tyč. Brankář sice jeho pokus dokázal vyrazit, ovšem pouze k nohám Mičana, jenž měl před sebou prázdnou branku – 1:0. Chvíli před koncem první půle mohly Malesice srovnat, když obrana Smíchova podcenila dlouhý nákop, ovšem s nepříjemným přízemním pokusem si poradil Bešta.

Ve druhém poločase měli opět více ze hry domácí a tentokrát přicházely i větší šance. V 60. minutě měl po rohu gól na noze Krčál, jenže z otočky branku těsně přestřelil. V 74. minutě se do vápna cpal Gruncl, překvapivým zaseknutím vyřadil ze hry dva soupeře, ale následně obstřelem těsně netrefil branku. Když po chvíli zastavilo další velkou šanci Smíchova břevno hostující branky, domácí jako by znervózněli a závěr si zbytečně zkomplikovali. I přes několik nepříjemných závarů však těsné vítězství uhájili.

V závěrečném podzimním zápase se Smíchov v sobotu 30. 10. od 15:30 střetne s domácí Rakovou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Warning: Undefined array key 0 in /data/web/virtuals/151824/virtual/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 1025