MUŽI

TJ Start Luby – SK Smíchov Plzeň 0.1 (0:0)

Smíchov na jaře ještě nevyhrál. Luby sice ano, rovněž ale nejsou v pozici, kdy by sicmohly jakkoliv vyskakovat. Důležitý souboj dvou týmů z neoslňující formou zvládli lépe hosté, kterým vítězství vystřelil 16letý mladík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Diváci v Lubech příliš pohledný fotbal na místním hřišti neviděli. Hosté zoufale toužící po bodovém zisku si na nic nehráli, nic nevymýšleli a hráli maximálně jednoduše. V prvním dějství vynikaly hlavně obrany a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Gól viděli diváci až v 72. minutě. Většina přítomných by ho ale asi raději neviděla. Padl totiž do domácí branky. Kapitán hostů Jakub Černý predložil míc před bránu Jiřímu Loudovi, který míč poslal na zadní tyč mimo Šítův dosah. Hrstku závarů, ze kterých by mohli srovnat domácí měli. Žádný z nich ale nedokázali proměnit v gól a tak si Smíchov odváží všechny body.

Ohlasy k zápasu

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Do Lub jsme nejeli soupeře přehrát, ale prostě konečně urvat 3 body. Cílem bylo hlavně nedostat gól, nevymýšlet nic složitýho a po zisku míče rychle dopředu. Ve druhý půli nám naštěstí jedna akce vyšla – Kuba Černý utekl po straně, dostal míč před bránu a mladej kůň to uklidil na zadní tyči do brány. I když to v našem vápně několikrát smrdělo, tak se nám to nakonec podařilo ukopat a mohli jsme slavit. Teď je důležitý na to navázat.

Autor: Michal Kořenek

Zdroj:TJ Start Luby – SK Smíchov Plzeň, 21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023 | fotbalunas.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Warning: Undefined array key 0 in /data/web/virtuals/151824/virtual/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924