MUŽI

Volduchy-Smíchov Plzeň 0:4 (0:2) – Report v článku

Volduchy-Smíchov Plzeň 0:4 (0:2)

Branky: 11. a 23. Kroc; 61. z pen. Černý; 70. Zikmund

Sestava Smíchova: Čapský – Černý, Krejčí, Tyll, Přibáň – Fajfrlík (73. Kuráž), Rout (46. Bačkovský), Krčál, Fujan (67. Řehoř), Zikmund (K) – Kroc (76. Balvín)

Smíchov nezabrzdila ani náročná termínová listina v podobě anglického týdne a tří zápasů v sedmi dnech a jako jediný klub v soutěži zůstává stoprocentní. Přestože tým na rozdíl od předchozích zápasů nepůsobil tak dominantně, průběh zápasu kontroloval bez větších problémů a soupeři dovolil hrozit v podstatě jen ze standardních situací.

Už po dvou minutách mohl hosty poslat do vedení Fajfrlík, ale po závaru před brankou Volduch pálil zblízka jen do brankáře. V 11. minutě po centru Přibáň z levé strany z voleje přesně k tyči vypálil Kroc a domácí brankář se stihl za míčem pouze ohlédnout. Volduchy mohly vyrovnat po rohovém kopu, ale po sérii nepříjemných odrazů ve vápně i s trochou štěstí zasáhl Čapský. O chvíli později se znovu radovali hráči Smíchova, když dlouhý nákop za obranu sice přečetl brankář Fous, ale svůj odkop nasměroval jen do míst, kde se pohyboval Kroc, jenž prokázal velký přehled a skvělým lobem z velké dálky trefil odkrytou branku. V závěru poločasu svou střelu těsně vedle nasměroval Zikmund a chvíli po něm nezužitkoval skvělý pas Černého Fujan, který měl před poloprázdnou brankou míč na dlouhou nohu.

Úvod druhé půle nabídl fotbal plný soubojů a nepřesností v kombinaci. Domácí si vytvořili sérii rohů, po nichž přišla jedna velmi nebezpečná hlavička, která skončila jen těsně vedle pravé tyče branky Čapského. Postupem času však hosté znovu přebrali iniciativu. V 61. minutě si pospíšili s vhazováním, Kroc se prosmýkl kolem obránce a ten ho už ve vápně srazil k zemi. S penaltou si vzápětí bez problému poradil Černý, který vzal pískot domácích příznivců s nadhledem a věnoval jim přátelský pozdrav. V 70. minutě si po rohu Černého místo mezi domácími obránci našel Zikmund a ranou k tyči zvýšil na 4:0. O deset minut později po pravé straně utekl Černý, který ve střelecké pozici předložil míč ještě lépe postavenému Zikmundovi, ten ale v čisté gólové šanci zamířil nad.

Další utkání Smíchov i tentokrát sehraje už v týdnu, když ve středu 23. 9. hraje od 17 hodin v Příkosicích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Warning: Undefined array key 0 in /data/web/virtuals/151824/virtual/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 1025