MUŽI

TJ Čechie Příkosice, z.s. 2:1 Pen: 4:3 (1:1) SK SMÍCHOV PLZEŇ z.s. – Report v článku

Branky: 20. Kasl – 5. Rout

Sestava Smíchova: Bešta – Černý (K), Krejčí, Sládek (60. Kuráž), Přibáň – Fajfrlík, Rout, Kroc, Fujan, Tobrman (53. Tyll) – Mičan (53. Řehoř)

V pátém zápase v sezoně už Smíchov vítěznou sérii neudržel a v Příkosicích navzdory herní převaze uhrál jen bod. Úvod prvního poločasu přitom naznačoval, že soupeř nebude schopen dlouho vzdorovat. Hosté si rychle vytvořili tlak a výraznou střeleckou převahu a zároveň šli rychle do vedení. V 5. minutě po přihrávce z levé strany od Tobrmana dostal na středu více prostoru Rout a ranou zpoza vápna zaskočil brankáře. Vzápětí Černý s Mičanem rychlou kombinací vyřadili obranu ze hry, ale střela prvního jmenovaného mířila jen nad. V 19. minutě pak tvrdou ránu těsně nad branku nasměroval Mičan. Naopak z ojedinělé šance udeřili domácí. Ke Kaslovi se za hranicí vápně vápna dostal odražený míč a bodlem se trefil nečekaně přesně k tyči – 1:1. Nabuzené Příkosice navíc mohly jít hned do vedení, ale Bešta těsně před útočníkem dokázal míč vypíchnout. Poté znovu převzali iniciativu hosté, ovšem rána Fujana a poté Mičana znovu skončily mimo branku. Strhnout vedení na svou stranu mohli v závěru poločasu ještě domácí, když měl velké problémy s přímým kopem Bešta, ale dorážka zblízka letěla vysoko nad.

Druhý poločas už příliš zajímavých momentů nenabídl. Domácí byli evidentně s remízou spokojeni a pevný obranný blok opouštěli jen zřídka. Smíchov si proti zataženému a fyzicky vyspělejšímu soupeři nevěděl příliš rady a v kombinaci se dopouštěl častých nepřesností. Když už domácí obranu překonal, chyběla kvalita v před finální fázi. Asi největší šanci měl v 63. minutě Krejčí, ale svůj únik nezakončil přesně. V posledních dvaceti minutách se zápas zvrhl v sérii zdržování a často až nesportovní zákroky ze strany Příkosic. Frustrovaní hráči Smíchova už si závěrečný tlak nedokázali vytvořit a zápas tak po 90 minutách vítěze neurčil.

V penaltovém rozstřelu uspělo všech prvních šest střelců. Ve čtvrté sérii vystihl směr penalty Bešta, ale vzápětí neuspěl ani Tyll a v páté sérii na rozdíl od domácího hráče neproměnil ani Řehoř. Smíchov navzdory ztrátě před nedělním šlágrem proti rezervě Mýta, který se hraje na domácím hřišti od 15:30, udržel o bod průběžné první místo v tabulce.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..


Warning: Undefined array key 0 in /data/web/virtuals/151824/virtual/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 1025